Bvlgari Jasmin Noir Telové mlieko pre ženy 200 ml

Nie je skladom   |  (ID: 22789)
13,32

Popis produktu

Bvlgari Jasmin Noir dokonalo stelesňuje luxus a prestíž klenotov značky Bvlgari. Jasmin Noir je kvet fantázie. Vzácny biely jazmín je tu predvedený vo svojej temnej podobe ako tajuplná a záhadná kvetina. Delikátny jazmín totiž odhaľuje svoju pravú krásu až za súmraku. Jazmín je doplnený ďalšími klenotmi parfumového sveta, ambrou a vzácnymi drevami. Jasmin Noir je sýta orientálna vôňa, ktorej dominuje veľké jazmínové srdce. Okolo jazmínu a gardénie sa ovíjajú ďalšie zložky - sladké drievko, horkastá mandľa a zvláštne šťavnato temné tóny. Jasmin Noir je teplá, sladká a výrazná, ale nie dusivá a otravná. Jasmin Noir sa stáva zvodnou vôňou pravej ženy, ktorá je elegantná a zmyselná zároveň.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 5.0

(hodnotené 1x)

  • 100 % zákazníkov odporúča
  • 1x recenzia zákazníkov

Recenzie 1x


Adéla Bartlová

¨

Keď mi pred niekoľkými rokmi v parfumérii ukázali vtedy nový Jasmin Noir od Bvlgari, nedokázala som si predstaviť, ako asi vonia. Vtedy boli veľmi populárne parfumy Bvlgari pour Femme a Rose Essentielle, ktoré majú rovnaký flakón a sú to veľmi jemné kvetinové vône. Jasmin Noir je v takmer nepriehľadnom čiernom skle a k tomu to "noir" v názve ... Pretože jeho zmienené jemné predchodkyne nie sú má krvná skupina, bola som na čierny prírastok skutočne zvedavá.


Po vyskúšaní som bola veľmi príjemne prekvapená a Jasmin Noir rozhodne odporúčam aspoň k otestovaniu všetkým ženám, ktoré majú rady kvetinovo drevitej vône s orientálnym nádychom. Hlavnými zložkami sú biele kvety, konkrétne jazmín a gardénia. Ich hodvábne hebké tóny sú krásne samy o sebe, ale môžu nudiť, ak nie sú ničím doplnené. Tu ucítite mandľovo horkasté podtóny, drevitú sladkosť tonkových semien a sýty orientálny základ zo santalového dreva a ambry.


Jasmin Noir sa dá nosiť celoročne. Svojou hrejivosťou sa hodí na zimu, ale krásne rozkvitne aj za letného večera. K dispozícii je tiež jeho výraznejšia verzia Jasmin Noir Elixir aj ľahší a žiarivejší braček Mon Jasmin Noir

 

„Ada pre Elnino.sk“

Celkové hodnotenie
Fandy
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Pro mě to srdcovka je, i když nejsem decentní dáma, ba naopak spíše sportovní typ, tuto vůni miluji. Je pravda, že to nebyla láska na první přičichnutí, nejprve se mně zdála nezajímavá, ale časem jsem se do ní zamilovala.


Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Vybrali sme pre vás


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest