Calvin Klein Deep Euphoria Parfumovaná voda pre ženy 50 ml

Nie je skladom   |  (ID: 65882)
26,83
Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Vôňa parfumovanej vody pre ženy Calvin Klein Deep Euphoria je prvou chyprovo-kvetinovou vôňou tejto značky. O jej výnimočnosti sa napokon sama presvedčite s jediným privoňaním. Samotný design flakónika napovedá, že ide o vôňu, ktorej nechýba ženskosť a zmyselnosť. Naopak, zmyselnosťou priamo preteká, a stane sa tak vašou tajnou zbraňou v hre zvádzania.

Zmyselná kvetinová chypré vôňa

Ako vonia žena, za ktorou sa muži otáčajú? Ako vonia žena, ktorej muži nedokážu odolať? To zistíte už s prvými akordmi založenými na kontrastných vonných zložkách. Výber vonných ingrediencií vytvára harmonické spojenie, ktorému nechýba povestná iskra. V úvode sa zoznámite s akordmi Cascalone, vôňou listu pomarančovníka a pikantnými tónmi bieleho korenia. Srdce parfumovanej vody vás neskôr dovedie do rozkvitnutej záhrady a umožní vám pocítiť súhru arabského jazmínu, pivonky a nežnej ruže. V základe sa rozoznievajú hrejivé drevité tóny, pačuli a zvodné pižmo.

Je teplý večer, prechádzate sa tichými ulicami v doprovode muža svojich snov zahalená do magickej vône parfumovanej vody Calvin Klein Deep Euphoria, ktorá je vytvorená na večer a špeciálne príležitosti.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 4.4

(hodnotené 9x)

  • 90 % zákazníkov odporúča
  • 5x recenzia zákazníkov

Recenzie 5x


Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

Krásna vôňa.Parfem mi prišiel krasne zabalený ta vôňa je nádherná a očarujúca.Aj môjmu partnerovi sa páči a aj známy mi ju už pochválili no proste na tuto vonavku budete dostavať samé pochváli.

Mária
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Tento parfum som si kúpila na slepo,podľa zloženia...a nelutujem. Trošku mi pripomína vôňou Hugo Boss Intense,ktorý sa už nepozdáva do obchodov. Naozaj odporúčam.

  • Krásna,zmyselná vôňa...presne podľa môjho vkusu.
Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

velmi zaujímavá vona- skor na večer

janka
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Teda cakala som od tejto vôni viac.. to je prva z tejto značky co je o ničom vyhodene peniaze.. prva z tejto vôni ktora sklamala..mala som ich uz veelmi vela ale taka sklamana som nebola este..

Ester
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Voňala som vzorku, už názov Deep evokuje, že je to skôr zimná vôňa a určite na večer, na príležitosť, na deň sa podľa mňa nehodí... A tiež je vhodná na zvádzanie... Nemusím si ju kúpiť vo veľkom balení, ale každopádne je to pekná, zaujímavá a veľmi elegantná vôňa pre dámu s dobrým vkusom.


Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest