Cannaderm Aknea Pleťová maska pre ženy 5,5 g

Nie je skladom   |  (ID: 9257)
2,71

Popis produktu

Kozmetika Cannaderm

Aknea maska

Čistiaca krémová maska proti akné.

Krémová maska Aknea z čistého konopného oleja a zeleného ílu je obohatená o prírodné bylinné výťažky z dubovej kôry, kostihoja, myrhy a čajovníka (tea tree) pre hĺbkové ošetrovanie a úpravu stavu pleti s prejavmi akné.

Maska má mierne kyslé pH, šetrne odstraňuje vrchnú zrohovatenú vrstvu pokožky a hĺbkovo pôsobí v mieste vzniku zapálených, začervenaných či upchatých pórov.

Zelený íl pôsobí detoxikačne, čajovník a kostihoj protizápalovo, dubová kôra spolu s ďalšími bylinami sťahuje, dezinfikuje a redukuje tvorbu mazu.

Maska je obohatená tiež o vitamín E, pantenol a bisabolol pre rýchlejšiu regeneráciu pokožky s akné. Po aplikácii masky je pokožka dobre a hĺbkovo ošetrená, čistá a upokojená.

Použitie: Masku naneste na čistú, umytú alebo odlíčenú pokožku tváre, krku, dekoltu aj chrbta s prejavmi akné, vynechajte priame okolie očí a úst. U citlivej pleti používajte masku 1 - 2 x týždenne, v tenšej vrstve a nechajte pôsobiť 10-15 minút. U mastnej, hrubej pleti s výraznými prejavmi akné používajte masku aj denne, v silnejšej vrstve a dobu pôsobenia predĺžte až na 15 - 25 minút. Efekt pôsobenia môžete zosilniť zakrytím ošetrených miest čistou fóliou. Po uplynutí doby pôsobenia masku Aknea dôkladne zmyte vlažnou vodou a hubkou či kozmetickým tampónom.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie

Zatiaľ nikto nehodnotil!
Napíšte prvú recenziu

Vybrali sme pre vás


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest