4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander Kolínske vody

          
Skladom   |  (ID: )
15,34
Doručíme
K osobnému odberu

Popis produktu

Kolínska voda 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander je ovocná korenistá vôňa pre mužov aj ženy, ktorú zostavila zručná parfumérka Alexandra Monet. Vôňu v tradičnom flakóniku môžete používať naprieč generáciami, ale predovšetkým v jarných a letných mesiacoch. V horúcich dňoch totiž pôsobí nielen ako vôňa, ale aj ako vítaná spŕška uľavujúca od tropických teplôt. Kolínska voda (Eau de Cologne) obsahuje iba 3-5 % voňavých zložiek, takže si môžete byť istí, že vždy pôsobí nevtieravo.

Osviežujúca biela broskyňa a koriander

Ľahučký unisex parfum 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander vytvára biela broskyňa, koriander, citrusové plody, bylinné a zelené akordy. Je neobyčajne príjemný na decentné prevoňanie celého tela, ktoré počas dňa opakujte podľa potreby. Lákavé broskyňové nôty podfarbené korením vám zaistia celodenný pocit sviežosti a čistoty.

Vôňa vzišla z tradície kolínskej 4711

Vôňa 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander nadväzuje na dlhú tradíciu legendární kolínské 4711, ktorá je stále v predaji. Vznikla už v 18. storočí, v roku 1792 a v obľube ju mal napríklad aj Napoleon Bonaparte, kráľovná Viktória či princezná Diana. Samozrejme jej receptúra ostáva v utajení, vie sa len to, že obsahuje rozmarín, levanduľu a citrusy. To ale nie je také podstatné, keď jej kúzlo uchvátilo už toľko generácií. Vyskúšajte rovnako aj novodobú kolínsku 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander, typickú vôňu 21. storočia!

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie

Zatiaľ nikto nehodnotil!
Napíšte prvú recenziu

Vybrali sme pre vás


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest