Roberto Cavalli Florence Amber Parfumované vody pre ženy

Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Parfumovaná voda Roberto Cavalli Florence Amber je chypre kvetinová vôňa inšpirovaná krásou talianskej Florencie. Skrýva sa v zlate, čím vyžaruje zmyselnosť a rýdze ženstvo. Zlatistých je aj niekoľko použitých surovín: med, mandarínka, dula a citrón. Podporujú optimistické ladenie vône a jej fascináciu denným svetlom. Všetko korunuje nádherný flakónik pripomínajúci tradičné talianske sklárstvo. V luxusnej vôni Florence Amber získate naozajstný klenot!

Medovo-citrusové pokušenie

Dámsky parfum Florence Amber najskôr charakterizujú svieže akordy citróna, cyprušteka a mandarínky. Strednú vrstvu definuje jemné kašmírové drevo, dula a kvetinové nôty gardénie. Zvodný základ napĺňa uvoľňujúce pačuli a sladký, upokojujúci med. Vzhľadom na hrejivé zložky sa vôňa Florence Amber hodí skôr do chladnejšieho počasia, ktoré u nás panuje od jasene do jari. Uplatní sa pri denných aj večerných príležitostiach, kedy sa jej nebojte použiť viac.

Z recenzie Florence Amber

Parfumovaná voda Roberto Cavalli Florence Amber vznikla v roku 2019 ako nasledovníčka vône Florence (2017). Jedna z prvých recenzií o nej hovorí: ,,Krásna medová kompozícia, ktorá vonia sladko a čisto. Med zostáva na mojej pokožke citeľný celé hodiny, vďaka vzdušnej gardénii a šťavnatým ovocným plodom. Kašmírové drevo dodáva vôni modernú krémovú textúru. Pačuli tu nemá takú silu, je len šepotom v pozadí..." Zláka Florence Amber aj vás a napíšete nám svoje hodnotenie?

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 5.0

(hodnotené 2x)

  • 83 % zákazníkov odporúča
  • 1x recenzia zákazníkov

Recenzie 1x

Ivana
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

určite vyskúšajte , nebudete ľutovať

  • luxusná vôňa veľmi príjemná - doporučujem
  • -
Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Vybrali sme pre vás


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest