Pupa Whales Darčeková kazeta Odtieň 002 dekoratívna kazeta Pupa Whale 4 21,8 g + dekoratívna kazeta Pupa Whale 1 5,6 g + stojanček 1 ks

Popis produktu

Baví vás vytváranie make-upu? Chcete byť každý deň iná? Úžasné možnosti poskytuje dekoratívna kazeta Pupa Whales Whale 4 pre líčenie tváre, očí a pier.

Prečo je kazeta s líčidlami Pupa bestsellerom a čo obsahuje?

Pupa Whale 4 21,8 g

V tejto "veľrybe" je 5 líčidiel na tvár: korektor, krémová lícenka, krémový rozjasňovač, kompaktná lícenka a kompaktný rozjasňovač. Ďalšia séria produktov slúži na nalíčenie očí: podkladová báza pod očné tiene, 6 kompaktných tieňov, ceruzka na oči a dvojitý aplikátor na oči. Pre sexi nalíčenie pier získate 2 ligotavé rúže, 2 klasické rúže, 2 matné rúže a lesk. Všetko dopĺňa dostatočne veľké zrkadlo.

Vlastnosti:

  • umožňuje x variácií nalíčenia tváre, očí a pier,
  • láka podobou veľryby, kráľovny oceánov,
  • ponúka kvalitu & dizajn Made in Italy.

Použitie: Zakryte korektorom kruhy pod očami a drobné nedokonalosti pleti. Potom rozžiarte tvár rozjasňovačmi, krémovou či kompaktnou lícenkou a pustite sa do nalíčenia očí. Najprv použite podkladovú bázu. Svetlejšie očné tiene nanášajte do vnútorného kútika, stredu oka a pod obočie, tmavšie potom na pohyblivé viečka a do vonkajšieho kútika pre intenzívny pohľad. Naneste ceruzku do vnútornej linky pod okom pre prehĺbenie pohľadu. Rúže aplikujte od stredu hornej pery smerom ku kútikom a kútika dolnej pery ku stredu pier. Lesk nanášajte samostatne, alebo na rúž - na prostrednú časť pier pre docielenie 3D objemu. Experimentujte a bavte sa!

Pupa Whale 1 5,6 g

Hľadáte trendy make-up pier? Práve tu pripláva veľryba, kráľovna oceánov a prináša 6 nádherných líčidiel na pery Pupa Whales Whale 1. Doprajte si trblietavé rúže so žiarivým efektom, matné rúže v sýtych farbách pre pery ako zo zamatu a lesk s výrazným efektom na zväčšenie objemu vašich pier. Hneď budete neodolateľná a ešte k tomu každý deň iná!

Vlastnosti:

  • 3 trblietavé rúže pre nápadnú farbu s vinylovým efektom,
  • 2 matné rúže pre atraktívny zamatový vzhľad,
  • 1 lesk na pery pre ultra lesklý efekt a zrkadlo,
  • všetko začlenené do hravého talianskeho dizajnu.

Použitie: Rúž nanášajte od stredu hornej pery smerom ku kútikom a potom opakujte rovnaký postup na spodnej pery, kde však postupujte od kútikov smerom k stredu pier. Lesk môžete používať samostatne na celé pery, alebo ho aplikujte až na rúž do stredu pier pre vytvorenie úžasného 3D objemu. Spoľahnite sa na značku Pupa Milano, ktorá ctí kvalitu & dizajn Made in Italy.

Stojan

Zobrazenie odtieňa závisí od nastavenia farieb vášho monitora. Skutočná farba sa môže mierne líšiť.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie

Zatiaľ nikto nehodnotil!
Napíšte prvú recenziu

Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest