Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic Parfumované vody pre ženy

Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Parfumovaná voda Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic je harmonickým spojením šťavnatých ovocných a jemných kvetinových vôní. Osviežujúci pomaranč doprevádza exotické mango a klementínky. V srdci sa rozvíjajú jazmínové, ružové a fialkové tóny spolu s heliotropiom. Medzi najdlhšie pôsobiace zložky základu parfumovej kompozície patrí upokojujúce pačuli, hrejivá vanilka a tonkové bôby.

Zmagnetizujte svoje okolie vôňou Lacoste!

Parfum Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic je jedinečná francúzska vôňa pre jedinečnú ženu. Zdôrazní váš pôvab a podporí sebavedomie počas celého dňa — v kancelárii, po fitness aktivitách, v kaviarni aj na večierku. Pôsobivá je aj jej temne fialová fľaštička s krokodílom Lacoste. Dámska parfumovaná voda Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic uzrela svetlo sveta v roku 2016.

Elegancia francúzskej značky s logom krokodíla

Lacoste je francúzska módna značka preslávená logom krokodíla. V roku 1933 ju založil známy tenista René Lacoste, keď ukončil svoju kariéru a rozhodol sa pôsobiť v módnom odvetví. Pri výbere loga sa inšpiroval svojou prezývkou Krokodíl, ktorú získal vďaka americkým novinárom. Svieže parfumy Lacoste sú určené predovšetkým pre mladé a športovo založené ženy i mužov. Dámy oslovia jemné kvetinové vône Lacoste a pánom značka ponúka osviežujúce aj mierne korenené komzpozície. Okrem vôní patrí do portfólia úspešnej značky Lacoste prevažne oblečenie, obuv, výrobky z kože a hodinky.

Vône LACOSTE v priebehu roka menia svoj vzhľad. Môžete tak od nás obdržať svoju obľúbenú vôňu v pôvodnom alebo už novom dizajne, skladom máme obidva varianty (do vypredania zásob). Vôňa aj jej zloženie však zostávajú úplne rovnaké.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 4.9

(hodnotené 8x)

  • 100 % zákazníkov odporúča
  • 4x recenzia zákazníkov

Recenzie 4x


Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

  • Krasna vôňa, každý ju chváli. Na zaciatku intenzivna a neskor sa rozvinie do jemnej ovocnej vône. Je skvela, určite zakupim znova. Výdrž je výborná.
A
Recenzia nakupujúceho - Elnino.sk

pekná vôňa, dlho vydrží

Alexandra
Recenzia nakupujúceho - Elnino.sk

Príjemná letná, svieža vôňa. Kupovala som ju v akcii.

  • Príjemná letná a svieža. Jemne sladká vôňa. Sladké vôbec nemusím ak si ťažké ale táto je svieža. Cítiť ju ešte aj na druhý deň. Odporúčam
Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

Super vôňa, len výdrž je slabšia

Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

  • silná vôna, korenistá, zimná
  • slabá výdrž
Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

  • príjemná vôňa
Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

Super, nádherná vôňa


Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Vybrali sme pre vás


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest