Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush Parfumované vody pre ženy

Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Parfumovaná voda Givenchy Live Irresistible Rosy Crush perfektne doplní čierne spoločenské šaty a zvodný ružový rúž. Vôňa nabitá ružami, pižmom a bobuľkami goji plnými vitamínov vám vždy dvihne náladu, sebavedomie a chuť flirtovať. Samozrejme sa uplatní aj pri bežnom dennom nosení, najmä v teplejšej časti roka od jari do jesene. Vôňu Live Irresistible Rosy Crush vytvorili parfuméri Dominique Ropion a Fanny Bal. Na svetové trhy vstúpila v roku 2019.

Zverte sa s plnou dôverou ružovej

Dámsky parfum Live Irresistible Rosy Crush je majstrovským ,,ružovým" dielom, ktoré dodá zvodnosť všetkým vašim gestám. Otvára ho goji, ružové korenie, citrón, bergamot a pomaranč. Srdce, teda charakter vône, určujú omamné ruže, ktorých vôňu tu umocňujú pivonky. V základe sa snúbi afrodiziakálne pižmo, pačuli, ambroxan a vanilka. Vôňa je k dispozícii ako 30, 50 a 75ml Eau de Parfum.

Recenzie Live Irresistible Rosy Crush

Vyberáme pár postrehov z online recenzií: ,,Vôňa má dobrú výdrž. Naniesla som ju ráno pred prácou a cítila som ju ešte po 8 hodinách, síce už nie tak intenzívne, ale bola stále prítomná." ,,Výborná ako denný aj večerný parfum alebo na rande." ,,Svieža ruža. Vonia čisto, jemne a milo." ,,Moderná ruža-pivonka, ktorá sa nesnaží byť gurmánska alebo sladká." ,,Parfum s krémovou šťavnatou ružou, ktorý som si ihneď zamilovala." Zaraďte parfumovanú vodu Givenchy Live Irresistible Rosy Crush aj do vášho voňavého repertoára!

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 5.0

(hodnotené 3x)

  • 100 % zákazníkov odporúča
  • 2x recenzia zákazníkov

Recenzie 2x


Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

  • maly a lahky do kabelky
Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

Krásna vonička ako skoro všetky vone od Ginenchy ale mne osobne viac páči LIV Delicieuse.Výdrž je veľmi dobrá.

Adriana
Recenzia nakupujúceho - Elnino.sk

Jedna prekrásna nádhera!


Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest