4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg Kolínske vody

Testery parfumov a kozmetiky sa od štandardných produktov spravidla neodlišujú vo svojom zložení, vôni ani účinkoch. Príjemným rozdielom je výrazne nižšia cena. Ďalšou odlišnosťou je balenie produktu. Niekedy je to obyčajná kartónová krabička, inokedy krabička chýba. V prípade parfumov sa môže mierne líšiť i flakón, občas chýba kryt rozprašovača. Testery nie sú určené na osobnú spotrebu koncovými zákazníkmi. Testery môžu byť použité len na prezentáciu a vyskúšanie parfumov alebo kozmetiky pri predaji na prevádzkach kupujúcich. Objednávkou testeru kupujúci berie túto skutočnosť na vedomie a zaväzuje sa nepoužiť tester na osobnú spotrebu ani ho nepredať ďalej koncovému zákazníkovi. Viac informácií nájdete v obchodných podmienkach.
          
Skladom   |  (ID: )
9,65
Doručíme
K osobnému odberu
          
Skladom   |  (ID: )
13,62

Popis produktu

Vôňa, ktorá je až po okraj naplnená energiou? Vôňa kolínskej vody pre mužov a ženy 4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg, ktorá je zabalená do luxusného skleneného flakóne, z ktorého na prvý pohľad srší nekonečná sviežosť. Vôňa je jednou z okúzľujúcich voňavých kompozícii pochádzajúcich z kolekcie Acqua Colonia, ktoré sú zamerané na starostlivý výber kvalitných prírodných ingrediencií.

Osviežujúce unisex vône

Zažite skutočnú záplavu sviežosti s kolínskou vodou, ktorá je založená iba na dvoch kontrastných voňavých zložkách. Svieža aróma kyslej limetky, ktorá má stimulačný účinok a poskytuje nekonečný vodopád sviežosti, sa snúbi s hrejivými akordmi muškátového oriešku.

Osviežte svoje telo a prevoňajte ho unisex vôňou kolínskej vody 4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie

Zatiaľ nikto nehodnotil!
Napíšte prvú recenziu

Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest