4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger Kolínske vody

Testery parfumov a kozmetiky sa od štandardných produktov spravidla neodlišujú vo svojom zložení, vôni ani účinkoch. Príjemným rozdielom je výrazne nižšia cena. Ďalšou odlišnosťou je balenie produktu. Niekedy je to obyčajná kartónová krabička, inokedy krabička chýba. V prípade parfumov sa môže mierne líšiť i flakón, občas chýba kryt rozprašovača. Testery nie sú určené na osobnú spotrebu koncovými zákazníkmi. Testery môžu byť použité len na prezentáciu a vyskúšanie parfumov alebo kozmetiky pri predaji na prevádzkach kupujúcich. Objednávkou testeru kupujúci berie túto skutočnosť na vedomie a zaväzuje sa nepoužiť tester na osobnú spotrebu ani ho nepredať ďalej koncovému zákazníkovi. Viac informácií nájdete v obchodných podmienkach.
          
Skladom   |  (ID: )
10,16
Doručíme
K osobnému odberu
          
Skladom   |  (ID: )
13,78

Popis produktu

Unikátna, svieža a zmyselná, takáto je vôňa kolínskej vody 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger, ktorú značka 4711 vytvorila v spolupráci s firmou Maurer & Wirtz. Vôňa, v ktorej sa odráža atmosféra letných dní prevoňaných osviežujúcou arómou citrusov, je vytvorená pre mužov aj ženy a radí sa do skupiny unisex vôní. Táto vôňa zabalená do luxusného skleneného flakónika bola na trh uvedená v roku 2009 a je založená na výnimočných prírodných voňavých ingredienciách.

Svieža unisex vôňa

Vôňa kolínskej vody vám dokáže, že aj voňavá kompozícia založená iba na dvoch voňavých ingredienciách môže byť výnimočná. Iskrivé spojenie majú na svedomí kontrastné voňavé zložky v podobe osviežujúceho citrónu a jemne štipľavej arómy zázvoru.

Ocitnite sa na slnečnej Sicílii s vôňou kolínskej vody 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger, ktorá je vhodná na každodenné nosenie.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie

Zatiaľ nikto nehodnotil!
Napíšte prvú recenziu

Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest