Salvatore Ferragamo Pour Homme Toaletná voda pre mužov 100 ml

Skladom   |  (ID: 3475)
26,22
Doručíme
K osobnému odberu
Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Salvatore Ferragamo Pour Homme je klasická a napriek tomu moderná vôňa, ktorej cieľom je vyjadriť súčasnú mužnosť. Salvatore Ferragamo Pour Homme kombinuje a vytvára kontrast tých najprekvapujúcejších tónov s tradičnými akordmi používanými v parfumérii.

Vôňa Pour Homme upúta vašu pozornosť svojou počiatočnou živosťou a jasom. Neobvyklá kombinácia ružového a žltého grepu s neočakávaným akcentom figových listov zaisťuje iskrivosť neznámej zelenej sviežosti, zatiaľ čo aróma figového listu dodáva vzrušujúcu príchuť stredomoria.

Parfém oceněný cenou FIFI V roku 2000 sa tento parfum od Salvator Ferragamo stal najlepšou pánskou vôňou.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 4.2

(hodnotené 7x)

  • 80 % zákazníkov odporúča
  • 7x recenzia zákazníkov

Recenzie 7x


ariel
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

super voňavka,jedinečná kombinácia,nebola napodobnená,podobne ako Nina Ricci Mémoire d´homme.odpoučam...

Starý pes
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Objednal som si ju na zaklade precitanych recenzii. Mne nesadla - velke sklamanie. Je v nej nejaka zlozka, ktora mi vyslovene vadi, neviem co to je. Bol to vystrel na slepo, bez zasahu, celom mimo. Skoda dukatov, radsej som si mal objednat nieco co mam rad, napr. YSL BODY alebo JPG.

Pavel
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Super zajímavá a nevšední!

Jan
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Nádherná a jedinečná vůně. Je škoda, že přestali vyrábět balzám po holení a jen doufám, že nezmizí z trhu. Používám ji několit let. Každý chválí.

Lucas
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Zvláští,ale přitom neotřelá ,ne nadarmo byla oceněna jako nejlepší pánská vůně.Pozitivní aroma je umocněno atypickým točivým flakonem.Malá reklama by možná tuto toaletku postrčila na místo,kam rozhodně patří.Stojí minimálně za přičichnutí.Rádi se k ní budete vracet.

krumlovák
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Je to zvláštní,příjemná vůně ,jsou tam cítit i květinky,ale parfém není v žádném případě profláklý,tuctový.První dojem byl zvláštní,jakoby UNI ale jak se rozvoní,je příjemným společníkem s velmidobrou výdrží.

akti
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Orientalne-korenista, jedinecna - na nic sa nepodoba, nie uplne svieza, an nie tazka, na kazdu prilezitost. Vona plna kontrastov.


Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Vybrali sme pre vás


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest