Guerlain L´Homme Ideal Darčeková kazeta toaletná voda 100 ml + sprchovací gél 75 ml poškodená krabička

          
Skladom   |  (ID: 45456)
60,60
          
Skladom   |  (ID: 45455)
48,70
          
Skladom 1 až 3 ks   |  (ID: 50426)
41,40
Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Pánska toaletná voda Guerlain L'Homme Ideal s unisex charakterom v sebe ukrýva nekonečnú sviežosť citrusov, ktoré sú obohatené orientálnymi tónmi. Parfum L'Homme Ideal stelesňuje silného, sebavedomého jedinca, ktorý chce byť stále stredobodom pozornosti. Záleží mu na dokonalej elegancii, miluje slobodu a dobrodružstvo.

Vznešená vôňa mandlí a tonkových bôbov

Pompézny parfum Guerlain L'Homme Ideal v úvode odhaľuje silu citrusov a pomarančových kvetov. Jemné tóny rozmarínu pozvoľna postupujú do sladkého srdca, v ktorom sa miešajú mandle a tonkové bôby, dominantné zložky vonného kokteilu. Kompozíciu uzatvára intenzívna vôňa kože, vetiveru a cédru. Toaletná voda L'Homme Ideal sa stane povestnou bodkou za vaším dokonalo vyladeným štýlom.

Spoľahlivý doplnok moderného gentlemana

Prebuďte v sebe každý deň túžbu a vášeň, staňte sa levom salónov! Vďaka vôni Guerlain L'Homme Ideal vám neodolá žiadna žena. Parfumy s orientálnym nádychom, ku ktorým sa L'Homme Ideal radí, najlepšie vyniknú v chladnejšom ročnom období a pri spoločenských príležitostiach. Podľa nálady ich však môžete používať aj cez deň, pri bežných aktivitách. Nanášajte toaletnú vodu pred obliekaním niekoľkými strekmi na pokožku, najlepšie na teplé miesta, napríklad na spánky, krk alebo zápästie. Ak nastriekate vôňu vzadu nad hlavou, bude sa okolo vás dlho vznášať ako príjemná aura. Doprajte si jedinečný pocit sebaistoty s pánskou vôňou Guerlain L'Homme Ideal!

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 5.0

(hodnotené 1x)

  • 100 % zákazníkov odporúča
Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Vybrali sme pre vás


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest