Givenchy Dahlia Divin Darčeková kazeta toaletná voda 50 ml + toaletná voda 15 ml

Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Parfumovaná voda Givenchy Dahlia Divin

Podmanivá a elegantná vôňa Givenchy Dahlia Divin Vás očarí už od samotného začiatku. Vyvážená kompozícia prepája kvetinové tóny a hrejivé drevo. Parfum Dahlia Divin je inšpirovaný vnútornou krásou, jemnosťou a zmyselnosťou.

Ľahká kvetinová vôňa ponúka náruč bielych kvetov, ktoré sa pozvoľna prepletajú s ovocným nádychom. Kvetinové akordy obohacuje nádych hrejivého santalového dreva a pačuli. Trvácny kvetinový tón zahalí Vašu kožu do nádherného závoja.

Delikátna vôňa Givenchy Dahlia Divin sa stane Vaším skvelým doplnkom, ktorým okúzlite celé svoje okolie. Tvárou parfumu Givenchy Dahlia Divin sa stala speváčka Alicia Keys.

Toaletná voda Givenchy Dahlia Divin

hlava: broskyňa, červený pomaranč, čierne ríbezle

srdce: ruža, jazmín

základ: pižmo, vanilka, pačuli, santalové drevo

Toaletná voda Givenchy Dahlia Divin - vôňa inšpirovaná prirodzenou krásou, zmyselnosťou a pôvabom. Toaletná voda Givenchy Dahlia Divin Vás obklopí čerstvými tónmi kvetov a šťavnatého ovocia. Kytice ruží a jazmínu rozkvitá v srdci parfumu a zloženie dodáva romantický tón. Kompozíciu uzatvára vôňa sanatlového dreva, pačuli a pižma. Nechajte vyniknúť svoju prirodzenú krásu s vôňou Givenchy Dahlia Divin. Toaletná voda Givenchy Dahlia Divin bola uvedená na trh v roku 2015.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 4.0

(hodnotené 2x)

  • 100 % zákazníkov odporúča
  • 2x recenzia zákazníkov

Recenzie 2x


Ester
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Táto vôňa nie je pre mňa to "pravé orechové" na rozdiel od takých Givenchy-ho skvostov ako sú Ange ou Demon, A.ou D. Le Secret2014, Le SecretElixir a Extravagance.... nie, túto vôňu rozhodne mať nemusím... O EdP sa holky vyjadrili, že vonia ako ovzdušie vo veľkej luxusnej parfumérii, s čím súhlasím, no nejdem z nej do kolien, no a toaletka vonia po žuvačke tutti-frutti, a už ma doslova otravuje a to ju mám iba na zápästí...nie, ďakujem, neprosím si! Obe majú mega intenzitu aj výdrž, čo je na moje nešťastie skôr negatívna vlastnosť, keďže sú pre mňa tak vtieravé... Tak ako aj Dahlia Noir. Nevadí, aspoň ušetrím, nech sa páči sa vám ostatným!

dada
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Vôňa Giventchy Dahlia divin je úžasná. Dlho vydrží a je výrazná. V predchádzajúcom hodnotení som zabudla vyznačiť spokojnosť.


Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest