Davidoff Cool Water Pacific Summer Edition Woman Toaletná voda pre ženy 100 ml

Nie je skladom   |  (ID: 72226)
17,49
Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Dámska toaletná voda Davidoff Cool Water Pacific Summer Edition Woman vás zavedie na vysnenú dovolenku k úchvatne modrým vodám Tichého oceánu, na belavé rajské pláže. Lákavou pozvánkou je už jej tyrkysový flakón, a čo tak ešte famózne voňavé akordy! Ponorte sa s ňou do hlbín sviežosti, čistoty a krásy... Letná ,,pacifická" verzia kultového parfumu Davidoff Cool Woman z roku 1996 vstúpila na trh v roku 2017 a pre švajčiarsku rodinnú firmu Davidoff ju vytvoril skúsený autor vôní Pierre Bourdon.

V hlavnej úlohe kosatec

Parfum Davidoff Cool Water Pacific Summer Edition Woman je ľahká svieža vôňa, ktorá prepája ovocno-kvetinové tóny. Najskôr ucítite vôňu šťavnatého ananásu a melóna v sprievode chladivej mäty. V kvetinovom srdci sa rozvíjajú nežné konvalinky, ktoré v základe nasleduje výrazný kosatec. Toaletná voda s rozprašovačom je aj znamenitou výbavou pre horúce letné dni v meste, keď vás rozkošne navonia a zároveň osvieži ako vítaná spŕška.

Tyrkysové leto kedykoľvek

Existencia toaletnej vody Davidoff Cool Water Pacific Summer Edition Woman je dôkazom, že leto je možné uzavrieť do fľaštičky. Aj keď bude vonku mrznúť a zotmie sa skoro poobede, ak vezmete do ruky tyrkysový flakónik so slovami Pacific Summer, razom sa rozžiarite ako slnko a ucítite silu vodopádu. Aspoň v mysli sa ocitnete na letnej dovolenke a vďaka pôsobivej vôni skrátite zdĺhavú zimu. A možno vás aj zvedie k odletu do exotických krajín...

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 4.0

(hodnotené 1x)

  • 100 % zákazníkov odporúča

Recenzie

Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

  • priemerná cena
Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest