Beyonce Heat Seduction Toaletná voda pre ženy 30 ml

Nie je skladom   |  (ID: 67132)
9,44
Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Túžite po vôni, ktorá je naozajstnou esenciou zmyselnosti? Objavte ju vo vôni toaletnej vody pre ženy Beyonce Heat Seduction. Neodolateľná a nebezpečne zvodná voňavá kompozícia, ktorá bola na trh uvedená v roku 2016, je spojením sladkého exotického ovocia, omamných kvetín a žiarivého jantáru. Vznik vône sprevádza veta ,,pripravte sa na to, že budete zvádzaná", vôňa je teda určená pre ženy, ktoré si chcú získať srdce vyvoleného muža jediným pohľadom. Za zmienku stojí aj elegantný dizajn flakónika v zlatistej farbe.

Zmyselná aromatická vôňa pre ženy

Už v prvých minútach vás voňavá kompozícia unesie spojením exotického korenia, sviežej mandarínky a černice. So srdcom vône pocítite veľmi ženské a zvodné kvetinové tóny, ktoré patria frézii, orchidei a zázvorovému kvetu. Nemenej zmyselný je aj záver, ktorý vaše telo prevonia triom jantáru, labdanu a pižma, ktoré patrí k najzvodnejším zložkám sveta parfumov.

Rozohrajte hru zvádzania s vôňou toaletnej vody pre ženy Beyonce Heat Seduction, ktorá sa hodí na denné nosenie aj na výnimočné príležitosti.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 4.0

(hodnotené 1x)

  • 100 % zákazníkov odporúča
  • 1x recenzia zákazníkov

Recenzie 1x

Anonym
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Zaujala ma značka,samozrejme aj pekny flakőn.Zvedavosť na túto značku.

  • Je to teplá,korenistá vôňa,výhoda je že nie je moc ostrá.
  • Nič
Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Vybrali sme pre vás


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest