Baldessarini Cool Force Toaletná voda pre mužov 90 ml

          
Skladom   |  (ID: 73367)
45,19
Doručíme
K osobnému odberu

Testery parfumov a kozmetiky sa od štandardných produktov spravidla neodlišujú vo svojom zložení, vôni ani účinkoch. Príjemným rozdielom je výrazne nižšia cena. Ďalšou odlišnosťou je balenie produktu. Niekedy je to obyčajná kartónová krabička, inokedy krabička chýba. V prípade parfumov sa môže mierne líšiť i flakón, občas chýba kryt rozprašovača. Testery nie sú určené na osobnú spotrebu koncovými zákazníkmi. Testery môžu byť použité len na prezentáciu a vyskúšanie parfumov alebo kozmetiky pri predaji na prevádzkach kupujúcich. Objednávkou testeru kupujúci berie túto skutočnosť na vedomie a zaväzuje sa nepoužiť tester na osobnú spotrebu ani ho nepredať ďalej koncovému zákazníkovi. Viac informácií nájdete v obchodných podmienkach.
          
Skladom   |  (ID: 80092)
21,65
Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Toaletná voda Baldessarini Cool Force je vydarený maskulínny vonný doplnok uvedený na trh roku 2017. Prepája rafinovanosť vybraného korenia a eleganciu vzácnych driev. Výsledkom je okúzľujúci pánsky denný parfum na celoročné nosenie. Stačí niekoľko kvapiek zmesi Cool Force s dominantnou vôňou mora na spánkoch alebo na krku a budete sa cítiť ako znovuzrodený. Jeho čisté vyznenie ešte zdôrazňuje štýlový flakón v bielych a striebritých tónoch. Toaletná voda Baldessarini Cool Force sa môže stať aj tipom na darček pre mužov bez rozdielu veku, s ktorým sa určite trafíte.

Čo vystihuje parfum Baldessarini Cool Force?

  • morské noty, neroli a sicílsky bergamot,
  • sprievodná šalvia, pižmo, kardamón a myrta,
  • vôňa na celý rok, ale najlepšia na jar a leto,
  • mimoriadna osviežujúca sila v horúcom počasí,
  • vkusná a praktická fľaštička - zmestí sa aj do vrecka.

Značka Baldessarini - nemecká kvalita za rozumné ceny

Nemecká značka Baldessarini cieli na skutočných mužov, ktorí majú charizmu, vyhľadávajú dobrodružstvá a chcú všetky svoje dni prežívať naplno. V ponuke značky Baldessarini okrem parfumovaných a toaletných vôd nechýbajú vody po holení, kolínske vody, sprchové gély, dezodoranty alebo balzamy po holení. Popri Cool Force sú známe aj pánske toaletné vody Secret Mission, Del Mar či Ambré. Zákazníci ich vyhľadávajú aj pre cenovú dostupnosť. Ak premýšľate nad drobným darčekom pre partnera, zapátrajte v sérii vôní značky Baldessarini.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 4.7

(hodnotené 3x)

  • 100 % zákazníkov odporúča
  • 1x recenzia zákazníkov

Recenzie 1x


Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

Dobrá kvalita krásna voňavka

Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

  • Svieza vona

Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest