Lolita Lempicka Elle L´Aime Parfumovaná voda pre ženy 40 ml

Nie je skladom   |  (ID: 36206)
13,08
Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Lolita Lempicka prichádza na trh s novou vôňou Elle L'Aime z roku 2013. Parfum je stelesnením vášnivej ženy, dôvery, osudu a lásky. Teplé, zmyselné, kvetinovo-orientálne tóny citrusov, neroli a limetky spolu s kokosom, jazmínom, ylang-ylang a drevinami tvoria parfum pripomínajúci talizman. Lolita Lempicka Elle L'Aime sa stane žiarivým klenotom ženy.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 3.8

(hodnotené 6x)

  • 80 % zákazníkov odporúča
  • 6x recenzia zákazníkov

Recenzie 6x


Ina
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Ked odznie pociatocny nastup citrusov, vonia po kvetoch ylang-ylang a je prijemna, nevtierava, hrejiva.

Ester
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Ako letný opar jemná, teplá, zamatová aj zmyselná vôňa... Práve tou zamatovou jemnosťou úplne iný typ vône ako výrazné, silné Lolity - jablká... Na začiatku trošku cítiť citrusovú sviežosť limetky s neroli, a potom sa vôňa rozvinie do hebkej kokosovo-smotanovej symfónie, ktorá plynie doďaleka... Je to krásna prítulná snová ženská vôňa!!!

Micaela
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Citrón s kokosom + exotické kvetiny a vanilka. Krásne, dovolenkové ingrediencie. Zaujímavá, sviežo-smotanová vôňa, kúpila som naslepo a neľutujem. Od Lolity mi zatiaľ všetko sadlo. Flakón je krásny! (sklo s vyzlátenými písmenami)

LIL
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Veľmi ťažká vôňa, ktorú som si nekúpila, ale vyhrala v jednej súťaži. Najprv som sa snažila nejako si na ňu privyknúť, ale nedalo sa. Bolo mi z nej doslova zle, tak ju používam ako osviežovač do WC. Ale aj tam mi niekedy prekáža...

Maia
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

... keďže som zberateľ dlhé roky, kúpila som aj z tohto všetky dostupné veľkosti a teda sklamanie.... výdrž nulová. Hoci mám rada limetky, v tomto parféme určite nie. Ylang na mňa nevybafol ani omylom.... škoda. Flakón je podľa mňa nádherný, iný rukopis LL, čo je v poriadku.... konečne niečo iné ako obohrané jablko.... pre mňa ale tentokrát palec dole.

Jdt
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Dlhych sedem rokov som pouzivala L od Lolity a nemyslim, ze ju nieco prekona, ale tato ich nova vonaj, ktora ju v ich sortimente nahradila mi ju dost pripomina. Asi to bude tym citrusovym nastupom. Po par sekundach udrie kokos, ktory je uplne dominantny po cely cas. Je to sladka vona, ako je to u tejto znacky zvykom. Bola som naozaj milo prekvapena, myslim, ze sme si velmi dobre sadli. Mohla by sa pacit aj ostatnym nositelkam predoslej L s tym, ze nie je az taka tazka a vianocna. Kokos evokuje skor exotiku a more, avsak v ziadnom pripade to nie typicka letna vona na sposob Escady ci opalovacich kremov. Myslim, ze prave preto sa im velmi podarila a ma neuveritelnu vydrz. Akurat balenie je pre mna trosku sklamanim. Lempicka je znama svojimi rozpravkovymi flakonmi a tento sa podla mna uplne vychylil z jej stylu, je pre mna tuctovy a prvoplanovy a vobec by som v nom nespoznala jej rukopis. Aj tak si ho ale rada pridam do zbierky hned, ako dopouzivam ostatne jej vone, ktore momentalne mam. Zaver- rozhodne odporucam.


Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest