John Galliano Parlez-Moi d´Amour Parfumovaná voda pre ženy 80 ml

Nie je skladom   |  (ID: 37720)
12,51
Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Parlez-Moi d'Amour od John Galliano je pojmenován po písni od Edith Piaf "Mluv se mnou o lásce" Parlez-Moi d'Amour se setkáme s extravagantní borůvkou a zázvorem, které v srdci doplňuje něžné a ženské aroma růže a jasmínu. Celou kompozici uzavírá elegantní mošus. Parlez-Moi d'Amour byla uvedena na trh v roce 2010.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 4.5

(hodnotené 21x)

  • 91 % zákazníkov odporúča
  • 15x recenzia zákazníkov

Recenzie 15x


Silvia
Recenzia nakupujúceho - Elnino.sk

áno

  • nádherná vôňa v práci ma chlapi zastavili , že strašne krásne voniam čo to mám za vôňu :)
Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

  • ovosno-kvetinová vôňa
Monika
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Urcite odporúčam

  • Krásne vonia, super cena.
  • Používam ho už asi 2roky
Katarína
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Treba vôňu vopred otestovať, zistiť reakciu na vlastnej koži...Ak máte sklon k migrénam, časté bolesti hlavy a veľmi zle reagujete na silné, výrazné vône, odporúčam zvážiť kúpu.

  • Dlhá výdrž, napriek snahe som sa vône na zápästí nezbavila ani po opakovanom umytí...
  • Presladená, po vyprchaní zostal na mojej koži zvláštny smrad...
viera
Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

  • krásna vôňa
Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

  • Krásna vôňa
galeb
Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

Bol to darček a obdarovaná bola s mojím výberom spokojná, páči sa jej...

silvia
Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

Sladšia,ako som očakávala.

Ester
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Ale ešte jeden celkom podstatný fakt: mnohé dámy nemáte rady, keď sa kategorizujú vône podľa veku, ale tak, ako subjektívne vyjadrujeme, že sa nám javí vôňa sladšia, či sviežejšia, ťažšia, či ľahká, je úplne pochopiteľné, že sa vyjadríme aj vhodnosti veku potencionálnej nositeľky... A ku tomuto parfému by som rada povedala, že sa podľa mňa hodí pre žienky maximálne do 30 rokov, je to vyslovene mladistvá vôňa! Ja už som dobre po 40-ke a toto nie je dosť vážna, viac komplikovaná, hlboká, či zrelá vôňa, ale pre mladé holky je práve vynikajúca!

Oblacik
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Nádherná romantická vôňa ukrytá v prekrásnom flakóne. Teraz na jar je ako stvorená. Za touto vôňou sa určite každý otočí. John Galliano ma veľmi príjemne prekvapil svojimi vôňami. Vôbec som ich nepoznala a bola to len náhoda s kúpou prvej vôňe, no a nezostalo to len pri tej jednej ale pri celkom kompletnej zbierke.

Ester
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Na základe vašich pochvalných recenzií na JG a prijateľných cien som si kúpila obe verzie: EdP aj EdT, aj fialový parfum, no a teda žasnem: nečakala som, že Galliano má také fantastické parfumy, jeden lepší ako druhý! A cena versus kvalita je nepomer, sú oveľa lepšie, ako kopec predražených parfémov svetových značiek... EdP aj Edt sú vyslovene svieže vône vhodné teraz na jar (pozri aj na portál Fragrantica.com), nechápem, prečo sa vám toľkým zdajú sladké? Sú sladké minimálne... Obe sú doslova výbuch sviežosti a šťavnatosti so silnými akordami ovocia, ktoré sa zlievajú s vôňou ruží a jazmínu, vanilka je len nenápadná...a celé sa to vyvinie do krásnej, stále šťavnatej a osviežujúcej vône čistoty! Tá vôňa vás doslova zobudí a vybudí, je ako výhonky rastliniek v rozpuku teraz v marci! Na moje prekvapenie veľmi prepracované, kvalitne namiešané vône! Alžbetka napísala veľmi trefný komentár o EdP. A Toaletka je ešte sviežejšia, ešte vzdušnejšia, no nádhera.....

Alžbetka
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

A doplnam recenziu : myslim ze sa hodi k neskoremu letu, slnecnej jeseni alebo aj sychravej zime na rozveselenie a sprijemnenie pochmurneho dna:)

Alžbetka
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Bola kupena naslepo a vela som od nej neocakavala ale velmi ma prekvapila. Nadhernaaa:) ovocno sladucka,kvetiny velmi necitim. Na zaciatku krasny ovocny kokteil, potom zostava stale jemna sladunka a je citit po malinach. Sice trochu syntetickych ale krasnych jemne pikantnych. Vydrz uuzasna na urovni luxusneho parfumu. Celkovo: nadherna,neobycajna vona s luxusnou vydrzou za bomba cenu za EDP.

kosatka
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

nadherna, svieza, kvetinovo-sladka vona. vydrzi cely den, som velmi spokojna.

Ewita
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Nadherna vonicka,velmi lubezna,aj ked ja ju na sebe necitim som velmi prekvapena kladnymi reakciami okolia.

issa
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Pro Melinku - tak som dala na vaše odporúčanie a kúpila tú zelenú. Aj tá je krásna, ale podľa mňa veľmi podobná tejto ružovej. Na mojej koži sa rozloží podobne, tiež do sladka, svieža je na mne minimálne a koniec je taký istý ako u ružovej. Je to typický gallianovský záver, ktorý milujem. Želám krásny voňavý večer

Pavlína
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

A svěží není určitě.Možná trochu nakyslá,ale jen trochu.Je nasládlá a velmi ženská!

Pavlína
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Tak toto je pecka!Hurá,nemýlila jsem se.Flakonek mě přitáhnul hned,už jen pro svoji originalitu!!!Myšlenku to má také suprovou.Název podle písně EDITH PIAF.Vůbec si nemyslím,že má slabou výdrž nebo že by byla od začátku do konce stejná.Není,a to říkám rezolutně.Zezačátku slaďonká jak pro andílka.Ucítíte cukr a maliny.Trochu podobnost s malinou od Yves Rocher.Po chvilce zmizí a je jasně znatelný jasmín Sambac-je silný-vůně začíná být ženská,mírně ostrá.Potom se ustálý a je znatelný mošus-jde malinko do pudrova,alespoň na mé kůži.Možná něco málo jako Guerlain Insolence-v ní jsou také malinky.Přesto je jiná.Takovou vůni neznám a proto dávám 5 hvězd.Líbí se mi po všech stránkách a cena je víc než přijatelná!


Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest