COMME des GARCONS Blackpepper Parfumovaná voda 50 ml

Nie je skladom   |  (ID: 72912)
90,38

Popis produktu

Japonská módna značka COMME des GARCONS, v preklade Ako chlapci, bola založená v roku 1969 v Tokiu. Za jej vznikom a atypickým charakterom stojí módna návrhárka Rei Kawakubo. Tá je známa vo svete módy predovšetkým tým, že nemá rada pravidelné tvary, akúkoľvek úzkoprsosť a má rebelský prístup ku konvenciám. Pod jej rukou tak vznikajú strohé, anti módne, dekonštruované modely. Rei Kawabuko sa nezaoberá iba módou. Je aj veľkou fanúšičkou grafického dizajnu a architektúry, rada vytvára aj interiéry. Práve toto jej obľúbené zameranie jej vnuklo myšlienku na podobu flakónikov vôní, o ktoré neskôr rozšírila svoj sortiment. Z typickej nádobky jej niche parfumov priam srší jej podpis. Ide o nepravidelný, čistý tvar, zmes v tlmených farbách. Čo sa potom týka obsahu, tak kolekcia vôní Rei Kawabuko patrí k jedným z najkvalitnejších na trhu. Jednotlivé vône majú nevšedné zloženie, s ktorým máte istotu, že nezapadnete do škatuľky davových vôní.

Elektrická kolízia molekúl, zrážka korenistých peprových semienok, suspendovaných do nekonečnej temnoty. Rezonančná ozvena dynamickej intenzity. Tak vidí korenistú niche vôňu COMME des GARCONS. Teplý, suchý madagaskarský peper a ohnivé cédrové drevo, to je to o čo tu ide. Bohatá vôňa je ďalej doplnená o pačuli, agarové drevo spolu s karamelom a tonka fazuľkou.

Parfumovaná voda COMME des GARCONS Blackpepper prináša hlboké znovuvytvorenie známej voňavej exotiky. Korenie je opäť dekonštruované, destabilizované a dekódované... Už od roku 2016 robí jej rázna vôňa radosť všetkým umeleckým dušiam. Niche, unisex, excentrická... Viac netreba k Blackpepper dodávať.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie

Zatiaľ nikto nehodnotil!
Napíšte prvú recenziu

Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest