Chloé See by Chloe Si Belle Parfumovaná voda pre ženy 75 ml

Nie je skladom   |  (ID: 50038)
56,72
Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Kvetinová, jemná a moderné, to je nová dámska vôňa See by Chloé Si Belle od značky Chloé pre rok 2015. Očarujúca vôňa See by Chloé Si Belle odráža zmyselnosť, pôvab a ženskú krásu.
Kvetinová skladba je plná iskrivých a sviežich tónov. Ucítite vôňu jemných pomarančových kvetov spolu s gardéniou, brezou a neroli. Túto jedinečnú kompozíciu uzatvárajú tóny jemného pižma. Harmonické zloženie parfému See by Chloé Si Belle Vás ohromí prepracovanosťou a jedinečnou súhrou všetkých tónov.
Podľahnite nežnému kúzlu vône Chloé See by Chloé Si Belle. Nechajte vyniknúť svoju prirodzenú krásu a pôvab. Delikátna vôňa Chloé See by Chloé Si Belle sa stane Vaším nepostrádateľným doplnkom.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 4.3

(hodnotené 3x)

  • 100 % zákazníkov odporúča
  • 3x recenzia zákazníkov

Recenzie 3x


Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

Dokonalá vôňa.

sandrita
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Tuto vonu zboznujem!! Jej prvu verziu Chloe See som skusala ale nepacila sa mi, nieco mi na nej vadi ale toto je uplne iny pribeh. Nadherne voni, intenzivne, cely den sa citim a neviem sa nabazit :) Vydrzi cely den! Uzasna..jar/jesen/zima v tropickych dnoch by mi z nej asi bolo zle..

Erina
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Nemozem si pomoct,tolko voni milujem ale na tejto mi nieco vadi,aj ked sa rozlozi,stale to citim,pritom chloe sa mi paci,ale tato nie


Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Vybrali sme pre vás


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest