Agent Provocateur Fatale Parfumovaná voda pre ženy 100 ml

Nie je skladom   |  (ID: 53415)
14,71
Nevybrali ste si? Pozrite sa na podobné vône OTVORIŤ RADCU

Popis produktu

Dámský parfém Agent Provocateur Fatale představuje svůdnost, vášeň a touhu. Vůně Fatale je určena pro odvážné ženy, které chtějí být středem pozornosti. Pro ženy, které se nebojí riskovat a chtějí být svůdné každý den.
Svěží vůně manga a černého rybízu otevírá tuto originální kompozici. Tóny gardénie vůni zjemňují a dodávají jí něžný nádech. Opojný dotek čokolády a květin obohacuje složení.
S vůní Agent Provocateur Fatale se budete cítit velmi žensky, svůdně, ale i provokativně. Jedinečné vůni Fatale neodolá žádný muž. Tváří reklamní kampaně je španělská herečka a modelka Monica Cruz.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 4.3

(hodnotené 9x)

  • 89 % zákazníkov odporúča
  • 7x recenzia zákazníkov

Recenzie 7x


Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

  • Za málo peňazí veľa muziky
  • Žiadna tuctovka, celkom dobrá vydrž
  • Predtým som mala červenú agent prov. , ktorá bola výraznejšia a viac korenista
Andy
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Náhodný vyber ,ale oplatilo sa kupit ..nádherná vôňa .. zamilovala som si ho

  • Nemam co vytknúť
Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

Krásna vôňa!

Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

  • Veľmi pekná vôňa, ťahá do vanilky
Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

Krasna vona,sladko ovocna

Lucy
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Pekná vôňa na letný aj zimný večer. Ja mam tiež radšej sviežejsiu vône, no rovnako ako menovkyna, si viem k elegantným šatám predstaviť práve túto vôňu skrývam na večerné príležitosti - ples.... Lancome pripomína najmä základom z čokolády, no pre mňa táto vôňa je oveľa krajšia, netuctova!

Lucy
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Pripomína lancome la vie est Belle ALE ta cena je neporovnateľna, oplatí sa vyskúšať, mam rada sviežej sie vône no práve táto bude u mňa mat miesto na večerné posedenie v šatách na terase s pohárom vína...vona je sexi zmyselná a nevadí mi tak ako keď všade okolo seba cítim Lancome...

  • Elegantná nočná vôňa
Ester
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Skvelá vônička - taká oslnivá, žiarivá, keď chcete byť stredom pozornosti (ako píše aj reklamný text...), ke chcete zahviezdiť...najskôr aj v elegantných spoločenských šatách...je to tento typ vône... Je príjemná, kultivovaná a na mňa okrem hore uvedeného pôsobí zároveň aj veľmi energizujúco, dodáva energiu aj radosť, takže mne sa páči! Má aj krásny flakónik!

Erina
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Za mna ano a ked poznate la vie est belle Lancome,tak sa vam bude urcite pačit,je z tej istej kategorie,el nino ju ma za super cenu,takze ja si ju urcite znova objednam,na zimny vecer stvorena,ked sa rozlozi pre mna je mnam a velmi dlho na mne vydrzi,mango necitim,ale kvety s cokoladou ano,


Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Alternatívy produktu


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest